ברכות לגיתית דר על זכייתה במלגת הצטיינות מטעם הות"ת על פעילותה במסגרת קורס "הוראת מדעי המחשב בקהילה"

גיתית דר מביה"ס זכתה מבין 10 מועמדים שהוגשו ממוסדות להשכלה גבוהה אחרים!

ברכות לזוכה במלגת הצטיינות

ברכות לגיתית דר, סטודנטית לתואר ראשון על זכייתה במלגת הצטיינות מטעם הות"ת על פעילותה במסגרת קורס "הוראת מדעי המחשב בקהילה": בכל שנה ות"ת מעניקה מלגה של 10,000 ₪ לסטודנטים שעסקו במעורבות חברתית והצטיינו בפעילותם במסגרת קורס או פרויקט דגל שתוקצבו ע"י ות"ת.

גיתית דר מביה"ס זכתה מבין 10 מועמדים שהוגשו ממוסדות להשכלה גבוהה אחרים!

במסגרת הקורס, גיתית הנחתה קבוצה של תלמידים בבית הספר און בתל אביב. זהו בית ספר לתלמידים בעלי שיתוק מוחין, וכתוצאה מכך יש להם מגבלות מוטוריות חריפות. בבית ספר און הצוות החינוכי מאפשר לכל תלמיד לימוד, שיקום, והתנסות חברתית הן במסגרת קבוצה והן באופן פרטני, ותכנית "הוראת מדעי המחשב בקהילה" הועברה שם השנה בפעם השנייה. גיתית התגלתה כחונכת יוצאת דופן, אשר התאימה במיוחד את מערכי השיעור בתכנית לצורכי התלמידים בבית הספר, ליוותה את התלמידים במסירות ראויה לשבח, והפגינה גם יכולות ארגון מרשימות. בנוסף לפגישות השבועיות במהלך הסמסטר, גיתית אירגנה ולוותה ביקור של התלמידים בחברת הייטק, משימה לא פשוטה בהנתן מגבלות התנועה של התלמידים. עם תום הפעילות  הסמסטריאלית, גיתית המשיכה את תכנית ההדרכה לעוד סמסטר (בתמורה למילגה). מעבר לדרישות ה"סטנדרטיות" בתכנית, גיתית הכינה מערכי שיעור ללימוד שפת התכנות סקרץ'. המערכים היו כה מוצלחים שסטודנטים רבים  בתכנית  השתמשו בהם לאורך הסמסטר.